НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-07-14
Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, що може бути передано в оренду

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
_________ сесія _______ скликання

РІШЕННЯ

_____.____. 2020 року №_______
м. Первомайськ

Про     затвердження   переліку   нерухомого
майна комунальної власності територіальної
громади міста Первомайська,  що  може бути
передано в оренду

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пункту 5 Постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року №483 «Про деякі питання оренди державного та комунального майна», Наказу Фонду Державного майна України від 19.06.2020 року №1056,   міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити   перелік   нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська,  яке станом на 01.02.2020 року значилося як вільне  та  пропонувалося до передачі в оренду,  для подальшої  передачі в оренду через електронну торгову систему державного  підприємства «Прозорро. Продажі», що додається.

2. Інформацію про  об’єкти оренди, зазначені в додатку до цього рішення, розмістити на офіційному вебсайті міста Первомайська.

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                  Людмила  ДРОМАШКО

Катерина Чайковська 5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024