НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-08-06
Про проведення щорічного міського конкурсу “Мій Первомайськ – стежками часу”

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ                                                                   

 Про проведення щорічного  міського
 конкурсу  “Мій Первомайськ – стежками часу”

        Відповідно  до  підпункту 7 пункту “а” статті 32 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”,  на виконання міської Програми  “Молодь Первомайська на 2016-2020 роки”, з метою відродження  національно-культурних традицій нашого краю, збереження  його етнічної спадщини, активізації пошукової, наукової та творчої роботи по вивченню рідного краю та з нагоди відзначення 344-ї річниці від дня заснування міста виконавчий комітет міської ради 

        В И Р І Ш И В: 

1. Провести з 16 серпня по 16 вересня 2020 року  щорічний міський  конкурс “Мій  Первомайськ – стежками часу”  серед учнівської та студентської молоді  міста.

2. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська), управлінню  освіти міської ради (Остапенко), міському центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді (Крижановська) організувати та провести вищезазначений конкурс.

3. Затвердити  Положення проведення щорічного міського конкурсу “Мій Первомайськ – стежками часу” (додаток 1).

4. Затвердити склад експертної комісії щорічного міського конкурсу “Мій Первомайськ – стежками  часу” (додаток 2).

5. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської Програми “Молодь Первомайська на 2016-2020 роки”,  згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з проведенням щорічного конкурсу «Мій Первомайськ – стежками часу» (додаток 3).

6. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук) забезпечити широке висвітлення на офіційному сайті Первомайської міської ради.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                   Людмила ДРОМАШКО

Додаток 1-3

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024