НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-08-11
Про призначення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                       
     м. Первомайськ

 

Про призначення конкурсу з набуття права
на організацію паркування транспортних засобів
в м. Первомайськ

 

             Відповідно до підпункту 4 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету від 22.12.2014 року № 574 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права  на організацію паркування транспортних  засобів в м. Первомайськ в новій редакції», в зв’язку з закінченням 21.06.2020 року  у фізичної особи – підприємця Колесніченко Світлани Михайлівни повноважень виконавця послуг з організації паркування транспортних засобів в місті Первомайську та з метою створення конкурентного середовища у сфері організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ 15 вересня  2020 року о 10.00 в кабінеті 302 виконкому міської ради.

2. Конкурсному комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ:

2.1 в термін   до   14 серпня   2020 року  опублікувати  оголошення  про проведення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів у місцевій пресі та на офіційному сайті міста;

2.2 організувати проведення конкурсу у відповідності до чинного законодавства України та Положення про проведення конкурсу з набуття права  на організацію паркування транспортних  засобів в м. Первомайськ.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024