НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-08-13
Про визначення виконавця послуг з організації паркування транспортних засобів в м. Первомайськ

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ________________ № ____
     м. Первомайськ

 

Про визначення виконавця послуг з організації
паркування транспортних засобів в м. Первомайськ

 

           Відповідно до підпункту 4 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету від 22.12.2014 року № 574 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права  на організацію паркування транспортних  засобів в м. Первомайськ в новій редакції», згідно протоколу робочого засідання конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ від 12.08.2020 року, у зв’язку з проведенням 15 вересня 2020 року конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ та з метою організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів в місті, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. До проведення конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ затвердити виконавцем послуг з організації паркування транспортних засобів фізичну особу-підприємця Колесніченко Світлану Михайлівну з 24.06.2020 року до 23.09.2020 року.

2. Визначити об’єкт користування для організації паркування транспортних засобів в м. Первомайськ (додаток).

3. ФОП Колесніченко С.М. (за узгодженням):

3.1. Для організації паркування транспортних засобів використовувати об’єкт користування для організації паркування транспортних засобів згідно додатку до рішення виконавчого комітету.

3.2. Забезпечити перерахування збору за місця паркування транспортних засобів до міського бюджету відповідно до рішення Первомайської міської ради від 07.07.2017 року № 10 «Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів» з визначеної 1048 м2 площі місць паркування за кожен день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності у розмірі 0,02 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законодавством на 1 січня податкового  (звітного) року.

3.3. Здійснювати організацію паркування транспортних засобів, відповідно до вимог діючого законодавства у сфері паркування транспортних засобів.

4. Встановити вартість утримання одного місця паркування транспортних засобів за 1 годину в розмірі 12,00 гривен.

5. Встановити дні провадження діяльності з організації паркування транспортних засобів: середа, п’ятниця та неділя з 07.00 до 13.00.

6. Визначити таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 14.07.2017 року № 416 «Про визначення виконавця послуг з організації паркування транспортних засобів в м. Первомайськ». 

7.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024