НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-08-19
Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії для бюджетних установ м. Первомайська, які надає ТОВ «Укртепло Миколаїв»

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від __________№__
м.Первомайськ

Про встановлення тарифу на
виробництво та постачання теплової
енергії для бюджетних установ
м. Первомайська, які надає
ТОВ «Укртепло Миколаїв» 

            Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частин четвертої та п’ятої  статті  20 Закону України «Про теплопостачання», Постанови Кабінету Міністрів України від 06.09.2017року №679 «Про затвердження Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання», розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю

«Укртепло Миколаїв» від 10.08.2020 року №18 виконавчий комітет Первомайської міської ради

         ВИРІШИВ:

            1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Укртепло Миколаїв» тариф на виробництво та постачання теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайська у розмірі 2034,81 грн. (Дві тисячі тридцять чотири грн. 81 копійка)  за одну гігакалорію теплової енергії. 

            2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Укртепло Миколаїв» ввести в дію затверджений тариф з 01.10.2020 року, укласти договори із споживачами теплової енергії.

            3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 09.08.2019 року № 360 «Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії для бюджетних установ м. Первомайська, яке надає ТОВ «Укртепло Миколаїв» з 01.10.2020 року.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В..

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024