НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-08-20
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 11.01.2019 року № 24 «Про затвердження Положення та складу координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

від                             
м. Первомайськ 

Про внесення змін до рішення виконавчого
комітету від 11.01.2019 року № 24 «Про
затвердження  Положення та складу
координаційної ради з питань сімейної
політики, гендерної рівності, запобігання
та протидії домашньому насильству
і протидії торгівлі людьми при виконавчому
комітеті міської ради»

       Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» та в зв’язку з кадровими змінами, виконавчий комітет міської ради,

ВИРІШИВ: 

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 11.01.2019 року № 24 «Про затвердження Положення та складу координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради», виклавши додаток 2 «Склад координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради» в новій редакції (додається).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 12.03.2019 року № 85 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 11.01.2019 року № 24 «Про затвердження  Положення та складу координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника  міського голови,  начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО. 

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024