НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-08-20
Про надання в оренду об’єктів нерухомого майнакомунальноївласності територіальної громади міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ      
_________ сесія _______ скликання

РІШЕННЯ

                                                                          

__._­­­­­­­­­­­__. 2020 року №_____ 
м. Первомайськ 

Про надання в оренду об’єктів нерухомого майнакомунальноївласності територіальної громади міста Первомайська

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»,  враховуючи впровадження на загальнодержавному рівні докорінно нового способу передавання    майна в оренду, який передбачає новий спосібнадання в оренду комунального майна шляхом проведення аукціону або  без проведення аукціону, з метою повного, своєчасного, достовірного інформування про об’єкти оренди та порядок передавання їх в оренду міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» (балансоутримувач) на передавання в оренду,як орендодавцю,  об’єктів нерухомого майна  комунальної власності, загальна площа якого не перевищує 400 квадратних метрів. 

1.1.Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку 1. 

1.2. Включити до Переліку другого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку  2. 

2. Надати дозвіл комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (балансоутримувач) на  передавання в оренду,як орендодавцю,  об’єкти  нерухомого майна  комунальної власності, загальна площа якого не перевищує 400 квадратних метрів. 

2.1.  Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку 3. 

2.2. Включити до Переліку другого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку4 

3. Надати дозвіл комунальному підприємству Первомайської міської ради «Затишок» (балансоутримувач) на  передавання в оренду,як орендодавцю,  об’єктів нерухомого майна  комунальної  власності, загальна площа якого не перевищує 400 квадратних метрів. 

3.1.  Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку  5.

3.2.Включити до Переліку другого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку  6. 

4. Надати дозвіл управлінню освіти Первомайської міської ради (балансоутримувач) на  передавання в оренду,як орендодавцю,  об’єкти  нерухомого майна  комунальної власності, загальна площа якого не перевищує 400 квадратних метрів.

4.1.  Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку 7. 

5. Надати дозвіл виконавчому комітету Первомайської міської ради (балансоутримувач) на  передавання в оренду, як орендодавцю,  об’єктів нерухомого майна  комунальної власності,  загальна площа якого не перевищує  400 квадратних метрів.

5.1.  Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку 8. 

6. Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань Первомайської міської ради (балансоутримувач) на  передавання в оренду,як орендодавцю,  об’єктів нерухомого майна  комунальної власності, загальна площа якого не перевищує  400 квадратних метрів.

6.1.  Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку 9. 

6.2. Включити до Переліку другого типу об’єкти нерухомого майна  комунальної форми власності, зазначені в додатку №10

7. Всім орендодавцям, зазначеним в рішенні, при передаванні в оренду об’єктів  нерухомого майна  комунальної власності одночасно кільком орендарям, місця загального користування розподілити між ними пропорційно до зайнятої (орендованої) площі. 

8. Орендодавцям передати в оренду об’єкти нерухомого майна комунальної власності,  зазначеного вдодатках доцього  рішення,та здійснити всі організаційно-правові заходи, передбачені чинним законодавством України.

9. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях. 

10. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова            Людмила ДРОМАШКО

Додаток 1-10

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024