НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-08-26
Про затвердження переліку об’єктів поточного ремонту доріг місцевого значення за рахунок субвенції обласного бюджету міському бюджету

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
_______СЕСІЯ        ________СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від_________________№____
м. Первомайськ

Про  затвердження   переліку   об’єктів
поточного ремонту доріг місцевого
значення за рахунок субвенції обласного
бюджету міському бюджету

        Відповідно до статей  25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 16, статті 17, пункту 2 частини 1 статті 19 Закону України «Про автомобільні дороги», на виконання розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації  від 29.07.2020 року № 302-р «Про внесення змін до розпису обласного бюджету» міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити   перелік   об’єктів поточного ремонту доріг місцевого значення за рахунок субвенції обласного бюджету міському бюджету згідно з додатком.

         2.   Визнати таким, що втратило чинність, рішення Первомайської міської ради від 07.08.2020 року № 2 «Про  затвердження   переліку   об’єктів капітального та поточного ремонту доріг місцевого значення за рахунок субвенції обласного бюджету міському бюджету».

         3. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

         4.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності. 

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО                        


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024