НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-08-27
Про постановку та зняття з квартирного обліку

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ___________ № ______
      м. Первомайськ

 

Про постановку та зняття з квартирного обліку

 

           Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б» статті  30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим Кодексом УРСР, постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року  № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР» (далі Правила), враховуючи рекомендації  громадської комісії з житлових питань від 26.08.2020 року, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Взяти на квартирний облік та включити в список з правом першочергового надання житла відповідно до підпункту 4 пункту 44 Правил як учасника бойових дій Мельника Олексія Олеговича. Склад сім’ї 1 особа. На праві власності у заявника 6,625 кв. м. жилої площі.

2. Відмовити в постановці на квартирний облік Дорошину Сергію Васильовичу. Склад сім’ї 1 особа. На праві власності у заявника відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно зареєстрований житловий будинок в Луганській обл. Новоайдарівському р-ні, с. Денежникове по вул. Октябрській, 38, житловою площею 27,7 кв. м.

3. Зняти з квартирного обліку Хмеля Ігоря Віталійовича 15.02.1997 року народження у зв’язку з придбанням житла за рахунок грошової компенсації відповідно до постанови КМУ від 26.06.2019 року № 616, якою затверджено порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

4. Зняти з квартирного обліку Зигун Оксану Сергіївну (облікова справа 2396), особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, інваліда дитинства І «Б» групи загального захворювання, вихованку Знам’янського будинку-інтернату, відповідно до рішення Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області від 23.11.2015 року про визнання її недієздатною, оскільки відповідно до підпункту 4 пункту 46 Правил право перебування на квартирному обліку та позачергове отримання житла надається «дітям з  інвалідністю з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського  піклування,  які  проживають  у сім'ях піклувальників,  прийомних  сім'ях  та  дитячих будинках сімейного типу,  державних  або інших соціальних установах, після досягнення повноліття,  у разі коли за висновком медико-соціальної експертизи вони  можуть  здійснювати  самообслуговування  і вести самостійний спосіб життя». 

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи від 22.09.2015 року  № 479 Зигун О. С. страждає хронічним захворюванням у формі тяжкої розумової відсталості. За своїм психічним станом не може розуміти значення своїх дій і розумно керувати ними.

5. Внести зміни до облікової справи № 2418 Костенко Вікторії Олексіївни, змінивши прізвище на «Борисова» у зв’язку з одруженням та включивши до складу сім’ї сина Борисова Ярослава Вікторовича 21.07.2020 року народження. Склад сім’ї 2 особи.

6. Внести зміни до облікової справи № 2322 Зимньої Надії Леонідівни, включивши до складу сім’ї дочку Зимню Сніжану Віталіївну та онука Карпова Данила Романовича. Склад сім’ї 4 особи.

7. Внести зміни до облікової справи № 2472 Пономарчука Ігоря Миколайовича, включивши до складу сім’ї дружину Пономарчук Ганну Євгенівну (внутрішньо переміщена особа) та сина дружини Дьоміна Данила Олександровича 21.06.2007 року народження (внутрішньо переміщена особа). Склад сім’ї 4 особи. Пономарчук Ігор Миколайович – особа з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи.

8. Внести зміни до облікової справи № 2238 Бадюлі Станіслава Володимировича, виключивши зі складу сім’ї сестру, яка окремо перебуває на квартирному обліку відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.02.2018 року № 91 «Про постановку на квартирний облік».

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Світлану СВІДЕРКО.

 

Міський голова                                                               Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024