НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-09-08
Про проведення в місті Первомайську ІІ міського відкритого фестивалю військово-патріотичної та козацької пісні «Покрова»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ 

Про проведення в місті Первомайську
ІІ міського відкритого фестивалю
військово-патріотичної
та козацької пісні «Покрова» 

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації народної пісенної спадщини України, пісенної творчості та інструментальних обробок українських композиторів, пропагування творів національно-патріотичного звучання та творів, які оспівують славетні подвиги українських козаків, патріотичного виховання молоді на кращих зразках пісенної творчості, пов’язаних з військово-патріотичною тематикою та створення умов для реалізації творчого потенціалу, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести у місті Первомайську ІІ міський  відкритий фестиваль військово-патріотичної  та козацької пісні «Покрова».

2. Затвердити Положення  про проведення ІІ міського відкритого фестивалю військово-патріотичної та козацької пісні «Покрова» (Додаток 1).

3.  Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з проведенням ІІ міського відкритого фестивалю військово-патріотичної та козацької пісні «Покрова»  (Додаток 2).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                           Людмила ДРОМАШКО                                                  

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024