НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-09-08
Про відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в місті Первомайськ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

від_________________№_______
м.Первомайськ

Про відзначення Всеукраїнського
дня бібліотек в місті Первомайськ 

Відповідно до  підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вшанування кращих працівників міської централізованої бібліотечної системи та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в місті Первомайську, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Провести 30 вересня 2020 року  о 10.00 тематичний захід «Арт простір на хвилях бібліожиття» з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в приміщені читального залу міської централізованої бібліотечної системи.

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати за рахунок коштів передбачених в міському бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні», управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради,  згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та відзначенням Всеукраїнського дня бібліотек в місті Первомайську (Додаток).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради  Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

Міський голова                                                               Людмила ДРОМАШКО

                                                                              

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024