НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-09-16
Про відзначення 76-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у м. Первомайську

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

від _________________№_______
м.Первомайськ

Про відзначення 76-ї річниці
визволення України від
німецько-фашистських загарбників
у м. Первомайську

         Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з  Указом Президента України від 13 березня 2020 року №87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови Кабінету Міністрів України 11 березня 2020 року № 211 (зі змінами) та з метою збереження пам'яті та вшанування ветеранів війни, що захистили Вітчизну від  фашистських загарбників, відбудували могутню державу, самовіддано працювали задля зміцнення її економіки, добробуту народу і зараз беруть активну участь в громадсько – політичному житті країни, виконавчий комітет міської рад

ВИРІШИВ:  

1. Затвердити заходи щодо відзначення 76-ї річниці визволення України від німецько - фашистських загарбників (додаток 1).

2. Начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з відзначенням 76-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у м. Первомайську  (додаток 2).  

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника   міського голови,  начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу  КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО  

Додаток 1-2

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024