НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-09-16
Про підготовку та проведення у 2020 році в м. Первомайську Дня вшанування пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

від _________________№_______
м.Первомайськ

Про підготовку та проведення                 
у 2020 році в м. Первомайську
Дня вшанування пам’яті жертв
голодоморів та політичних репресій

    Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Указу Президента України від 13 березня 2020 року №87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови Кабінету Міністрів України 11 березня 2020 року № 211 (зі змінами) з метою забезпечення виконання Указу Президента України від 26 листопада 1998 року № 1310/98 «Про встановлення Дня пам’яті жертв голодоморів»,  гідного вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні, виконавчий комітет міської ради  

ВИРІШИВ:  

            1.  Затвердити заходи по підготовці та проведенню у 2020 році в м. Первомайську заходів, пов'язаних з Днем вшанування пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій (додаток 1).

            2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням у 2020 році в м. Первомайську Дня вшанування пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій (додаток 2).

            3. Контроль за виконанням рішення  покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради  Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.   

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО

Додаток 1-2

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024