НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-09-29
Про вирішення земельного спору

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від ___________ № ______
м. Первомайськ

Про вирішення земельного спору

                Відповідно до підпункту 5 підпункту б частини 1 статті 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  статей 158, 159 Земельного кодексу України, враховуючи протокол №5 виїзного засідання комісії по розгляду земельних спорів в межах м. Первомайська щодо меж земельних ділянок, що перебувають  у власності і користуванні громадян та додержання громадянами правил добросусідства від 23.09.2020 року щодо звернення гр. Кузьміної Н.І. від 29.07.2020 року №К-561-20 з приводу непогодження меж земельної ділянки по пров.Віссаріона Бєлінського, 17 гр. Бондаренком М.Л., виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1.  Визнати відмову суміжника земельної ділянки по пров.Віссаріона Бєлінського, 15 гр. Бондаренка М.Л. у погодженні межі земельної ділянки по пров.Віссаріона Бєлінського, 17 безпідставною.

2. Надати дозвіл гр. Кузьміній Н.І. подати на засідання міської ради для затвердження Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Кузьміна Наталія Іванівна для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Миколаївська область, м.Первомайськ, пров. Віссаріона Бєлінського, 17, без погодження меж суміжником гр. Бондаренком М.Л.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях  Світлану СВІДЕРКО. 

 

Міський голова                                                           Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024