НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-10-02
Про проведення міського фестивалю родинної творчості «Мотив для двох сердець»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ
 

 

від_________________№_______
м.Первомайськ

 

Про проведення міського
фестивалю родинної творчості
«Мотив для двох сердець»  

        Відповідно до  підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), з метою вшанування та пропаганди кращих традицій сімейного виховання, популяризації народних талантів, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Провести 20 листопада 2020 року о 16.00 годині в приміщенні міського центру культури і дозвілля ім. Є.Зарницької міський фестиваль родинної творчості «Мотив для двох сердець». 

2. Орієнтована кількість учасників – до 150 осіб. 

3. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (ШЕВЧУК) забезпечити висвітлення на сайті міста Первомайськ про проведення міського фестивалю  родинної творчості «Мотив для двох сердець».                                                                         

                                                       Термін: до 18.11.2020 року 

4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) забезпечити необхідні умови для проведення  міського фестивалю  родинної творчості «Мотив для двох сердець», з дотриманням вимог, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), при проведені міського фестивалю родинної творчості «Мотив для двох сердець»

                                                                          Термін: 20.11.2020 року

5. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята та трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням   міського фестивалю  родинної творчості «Мотив для двох сердець» (додаток). 

6. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                   Людмила ДРОМАШКО

Додаток

 

                                                              

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024