НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-10-02
Про проведення міського фестивалю мистецтв національних культур «Ми – українські»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
 

РІШЕННЯ

 

від_________________№_______
м.Первомайськ

 

Про проведення міського фестивалю
мистецтв національних культур
«Ми – українські»
 

          Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), з метою утвердження принципів міжнаціонального миру і злагоди в суспільстві, взаємоповаги і взаєморозуміння між представниками різних національностей, збереження та популяризації культурної спадщини, народних традицій, мови, декоративно-прикладного мистецтва етносів України, самобутності кожної національної культури, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ: 

1. Провести 14 листопада 2020 року о 14.00 годині в приміщенні міського центру культури і дозвілля ім. Є.Зарницької міський фестиваль мистецтв національних культур «Ми – українські».         

2. Орієнтована кількість учасників – до 150 осіб.

3. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (ШЕВЧУК) забезпечити висвітлення на сайті міста Первомайська про проведення міського фестивалю мистецтв національних культур «Ми – українські».

                                                                           Термін: до 25.10.2020 року

4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) забезпечити необхідні умови для проведення міського фестивалю мистецтв національних культур «Ми – українські» з дотриманням вимог, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), при проведені міського фестивалю мистецтв національних культур «Ми - українські».

                                                                           Термін: 14.11.2020 року

5. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята та трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням міського фестивалю мистецтв національних культур «Ми – українські» (Додаток).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради  Ольгу  КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024