НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 1 від 2020-09-29
Про звернення депутатів міської ради щодо стабілізації водопостачання у місті Первомайську (оприлюднено 06.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
110 СЕСІЯ      7  СКЛИКАННЯ
позачергова

РІШЕННЯ

 

від  29.09.2020 року    1
м. Первомайськ  

Про звернення депутатів міської ради
щодо стабілізації водопостачання
у місті Первомайську 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у  зв’язку з катастрофічною ситуацією, яка виникла внаслідок критичного зниження рівня води в Первомайському водосховищі на річці Південний Буг та значними екологічними наслідками  міська рада 

ВИРІШИЛА :

        1. Затвердити звернення депутатів міської ради до Верховної Ради України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України, Фонду державного майна України, Миколаївської облдержадміністрації щодо стабілізації водопостачання у місті Первомайську. (Додаток 1).

       2. Затвердити звернення депутатів міської ради до Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Миколаївській області та Первомайського міжрайонного відділу управління Служби Безпеки України в Миколаївській області.  (Додаток 2). 

       3. Загальному відділу апарату виконавчого комітету міської ради оформити та надіслати звернення до Верховної Ради України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України, Фонду державного майна України, Миколаївської облдержадміністрації; Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Миколаївській області та Первомайського міжрайонного відділу управління Служби Безпеки України в Миколаївській області. 

      4. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.  

      5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв'язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                               Людмила Дромашко

Додаток 1-2

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024