НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 430 від 2020-10-09
Про відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в місті Первомайську (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від    09.10.2020               430
м. Первомайськ

Про відзначення Всеукраїнського
дня працівників культури та
майстрів народного мистецтва
в місті Первомайську

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 30.12.2011 року №1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат та професійних свят» (із змінами, внесеними згідно з Указом Президента України від 30.12.2013 року №717/2013), постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами),  з метою належного відзначення в місті Первомайську Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Провести  9 листопада 2020 року о 15.00 в приміщенні міського центру культури і дозвілля ім. Є.Зарницької урочистий захід з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва     в місті Первомайську «Нам треба жити для краси». 

2. Орієнтована кількість учасників – до 100 осіб. 

3. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (ОЛІШЕВСЬКА) забезпечити:

3.1 підготовку і проведення урочистостей з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва з дотриманням вимог, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами);

3.2   нагородження кращих працівників галузі «Культура»;

3.3 оформлення у міській централізованій бібліотечній системі тематичних виставок та переглядів літератури з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

4. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (ШЕВЧУК) підготувати та опублікувати в засобах масової інформації привітання від міського голови.

                                                                           Термін: до 07.11.2020 року           

5. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята та трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та відзначенням Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в місті Первомайську (Додаток).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                Людмила ДРОМАШКО

                                                                           

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024