НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 433 від 2020-10-09
Про обмеження руху автомобільного транспорту на території Первомайського міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївська область
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від   09.10.2020                433
м. Первомайськ 

Про обмеження руху автомобільного транспорту на території Первомайського міського парку культури та відпочинку «Дружба народів» 

На виконання статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 38 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», керуючись статтями 3, 6 Закону України «Про дорожній рух», з метою обмеження руху автомобільного транспорту на території Первомайського міського парку культури та відпочинку «Дружба народів», розглянувши рекомендацію постійної комісії міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів від 18.09.2020 №130, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Комунальному підприємству міської ради «Первомайський міський парк культури та відпочинку «Дружба народів» (Суботін) встановити дорожні знаки 3.1, 5.33 по периметру території парку та забезпечити постійне закрите положення шлагбаумів.

2. Первомайському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Лопатін, за узгодженням):

2.1. забезпечити неухильне виконання водіями автотранспорту вимог дорожніх знаків 3.1, 5.33, встановлених по периметру парку;

2.2. дозволити в’їзд тільки спеціалізованої техніки;

2.3. не менше одного разу у тиждень здійснювати рейди щодо виконання вимог проїзду на територію парку.

Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.        

Міський голова                                                                               Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024