НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 452 від 2020-10-09
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з кіокушин карате за участь у Відкритому Чемпіонаті міста Києва з кіокушин карате (оприлюднено 13.10.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 09.10.2020           452
                м.Первомайськ

   

Про відшкодування витрат збірній
команді міста Первомайська з
кіокушин карате за участь у
Відкритому Чемпіонаті міста Києва
з кіокушин карате

 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я, фізичного розвитку населення та покращення умов для занять спортом виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

         1. Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з кіокушин карате за участь у Відкритому Чемпіонаті міста Києва з кіокушин карате 29 вересня 2020 року (додаток 1).

         2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок  міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат збірній команді міста Первомайська з кіокушин карате за участь у Відкритому Чемпіонаті міста Києва з кіокушин карате (додаток 2).

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.


Міський голова                                                                   Людмила ДРОМАШКО                                                                                                                                               

 

 Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024