НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 437 від 2020-10-09
Про проведення турніру з волейболу на Кубок пам’яті Л.Давиденка (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

           

09.10.2020           437
м. Первомайськ 

Про проведення  турніру
з волейболу на Кубок пам’яті  
Л.Давиденка 

        Відповідно до підпункту 9 пункту «а»  статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою вшанування спортивних досягнень, підвищення масовості занять волейболом в місті Первомайську, пропаганди здорового способу життя виконавчий комітет міської ради 

 ВИРІШИВ: 

1. Провести 10 жовтня 2020 року о 9.00 в спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи з видів спорту управління освіти міської ради турнір з волейболу на Кубок пам’яті  Л.Давиденка.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», згідно з кошторисом витрат щодо проведення турніру на Кубок пам’яті Л.Давиденка (додаток).

3. Відповідальним виконавцям за проведення заходу забезпечити дотримання протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО. 

Міський голова                                                              Людмила ДРОМАШКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024