НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 438 від 2020-10-09
Про проведення Всеукраїнського турніру з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

    

09.10.2020           438
м. Первомайськ 

Про проведення Всеукраїнського
турніру з футболу на Кубок пам’яті
В.І.Головчанського

Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Міської комплексної Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», з метою вшанування спортивних досягнень, зміцнення дружніх зв’язків між спортивними школами та футбольними клубами України, пропаганди здорового способу життя виконавчий комітет міської ради 

 ВИРІШИВ: 

1.  Провести Всеукраїнський турнір з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського на стадіоні управління освіти міської ради ім.Л.Г.Кривицького (дата та час за узгодженням).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок «Міської комплексної Програми розвитку футболу на 2018-2022 роки», згідно з кошторисом витрат щодо проведення Всеукраїнського турніру з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського (додаток).

3. Відповідальним виконавцям за проведення заходу забезпечити дотримання протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                              Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024