НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 442 від 2020-10-09
Про відшкодування витрат за проведення в м.Первомайську Відкритого чемпіонату Миколаївської області з веслування на байдарках і каное (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

09.10.2020           442
м. Первомайськ 

Про відшкодування витрат за
проведення в м.Первомайську
Відкритого чемпіонату Миколаївської області
з веслування на байдарках і каное 

         Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я та фізичного розвитку населення виконавчий комітет міської ради 

 ВИРІШИВ:

  1. Відшкодувати проведення Відкритого чемпіонату Миколаївської області з веслування  на байдарках і каное в м. Первомайську з нагоди святкування 344-ї річниці Дня міста та пам’яті Заслуженого тренера України Дмитрієва А.Л.

  2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», згідно з кошторисом щодо відшкодування витрат за проведення в м. Первомайську Відкритого чемпіонату Миколаївської області з веслування  на байдарках і каное (додаток).

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024