НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 443 від 2020-10-09
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з кіокусін карате за участь у Кубку України з кіокусін карате в м. Запоріжжя (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

09.10.2020           443
м. Первомайськ  

Про відшкодування витрат збірній
команді міста Первомайська з
кіокусін карате за участь у
Кубку України з кіокусін карате
в м. Запоріжжя 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я, фізичного і духовного розвитку населення та покращення умов для занять спортом, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

         1. Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з кіокусін карате за участь у Кубку України з кіокусін карате в м. Запоріжжя 19-20 вересня 2020 року (додаток 1).

        2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок  міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат збірній команді міста Первомайська з кіокусін карате за участь у Кубку України з кіокусін карате в м. Запоріжжя (додаток 2).

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

Міський голова                                                                   Людмила ДРОМАШКО                        

Додаток 1-2                                                                                                                      


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024