НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 444 від 2020-10-09
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з веслувального слалому за участь в Командному Чемпіонаті України з веслувального слалому в м. Немирів (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

           

від  09.10.2020           444
м. Первомайськ 

Про відшкодування витрат
збірній команді міста Первомайська
з веслувального слалому за участь
в Командному Чемпіонаті України
з веслувального слалому в м. Немирів 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я та фізичного розвитку населення виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

       1.  Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з веслувального слалому за участь в Командному Чемпіонаті України з веслувального слалому в м. Немирів 13-18 вересня 2020 року (додаток 1).

       2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», згідно з кошторисом, пов’язаним з відшкодуванням витрат збірній команді міста Первомайська з веслувального слалому за участь в Командному Чемпіонаті України з веслувального слалому в м. Немирів (додаток 2).

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО

Додаток 1-2

                                                                              

                                                                                                


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024