НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 447 від 2020-10-09
Про відшкодування витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в м. Миргород (Полтавська область) (оприлюднено 13.10.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ

 

від       09.10.2020           447
м. Первомайськ 

Про відшкодування витрат
МФК «Первомайськ» за участь
у календарній грі Чемпіонату
України з футболу серед аматорів
в м. Миргород (Полтавська область) 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Міської цільової комплексної Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», відповідно до Календаря ігор Чемпіонату України з футболу серед аматорів, з метою  популяризації та розвитку футболу в Миколаївській області виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

          1. Відшкодувати витрати МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів між командами ФК «Олімпія» та МФК «Первомайськ» в м. Миргород (Полтавська область) 13.09.2020 року.

          2. Забезпечити виплату грошових стипендій кожному гравцю та тренерському складу команди на особистий картковий рахунок за поразку (4:2) у календарній грі та здійснити відшкодування проїзду та добових, згідно затвердженого складу команди (додаток 1).

          3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок «Міської цільової комплексної Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», згідно з кошторисом по відшкодуванню витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в м. Миргород (Полтавська область) (додаток 2).

         4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська) здійснити розрахунки відповідно до кошторису по відшкодуванню витрат МФК «Первомайськ» за участь у календарній грі Чемпіонату України з футболу серед аматорів в м. Миргород (Полтавська область).

         5. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

 Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО

Додаток 1-2

 

                                                                                 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024