НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 264-р від 2020-10-21
Про створення належних умов для безпечної організації та проведення голосування на виборчих дільницях міста Первомайська (оприлюднено 23.10.2020 р.)

УКРАЇНА
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від    21.10.2020       264-р
м.Первомайськ

Про створення належних умов для безпечної організації та проведення голосування на виборчих дільницях міста Первомайська 

Відповідно до частини 4 пункту 20 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Центральної виборчої комісії від 10 жовтня 2020 року №364 «Про невідкладні заходи щодо створення належних умов для безпечної організації та проведення голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року», з метою забезпечення створення належних умов для безпечної організації та проведення голосування на виборчих дільницях міста Первомайська:

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

1. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати виконавчий комітет міської ради на здійснення протиепідемічних заходів у зв’язку з організацією та проведенням виборів 25 жовтня 2020 року.

2. Фінансово-господарському відділу апарату виконавчого комітету міської ради (Луценко) оплатити видатки на здійснення протиепідемічних заходів у зв’язку з організацією та проведенням виборів 25 жовтня 2020 року.

3. Керуючій справами виконавчого комітету міської ради Лілії ПОСТЕРНАК забезпечити термінову передачу Первомайській міській територіальній виборчій комісії засобів індивідуального захисту та дезінфікувальних засобів для здійснення протиепідемічних заходів у зв’язку з організацією та проведенням виборів.

4. Головному лікарю КП «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяні ОБОЛЕНСЬКІЙ забезпечити проведення інструктажів для членів Первомайської міської територіальної виборчої комісії та членів дільничних виборчих комісій міста Первомайська щодо правил використання засобів індивідуального захисту та інструктажів для осіб, які здійснюватимуть дезінфекційні заходи або прибирання приміщень виборчих комісій чи приміщень для голосування, щодо порядку здійснення відповідних протиепідемічних заходів.

Термін: 22.10.2020 о 16.00

5. Начальнику відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Первомайського міжрайонного управління головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Наталії ВИШНЕВЕЦЬКІЙ (за узгодженням) забезпечити підготовку та надання пам’ятки для проведення інструктажу для членів Первомайської міської територіальної виборчої комісії та членів дільничних виборчих комісій міста Первомайська щодо утилізації засобів індивідуального захисту.

Термін: 22.10.2020 до 16.00

6. Відповідальним особам, закріпленим за виборчими дільницями міста Первомайська, довести до відома голів дільничних виборчих комісій міста Первомайська щодо необхідності:

6.1. функціонування у день голосування систем відчинення вікон у приміщеннях для голосування з метою забезпечення можливості їх провітрювання;

6.2. функціонування та недопущення блокування окремого входу та виходу із приміщень виборчих комісій чи приміщень для голосування (за наявності);

6.3. постійної наявності в санітарних кімнатах (за їх наявності) проточної води, рідкого мила та паперових рушників.

7.  Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук) підготувати інформаційні матеріали (за необхідності) для інформування виборців у приміщеннях дільничних виборчих комісій про необхідність дотримання правил безпеки щодо захисту від вірусних інфекцій, профілактики інфікування COVID-19 та його поширення.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                                             Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024