НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-11-24
Про відзначення Дня місцевого самоврядування в місті Первомайську в 2020 році

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від              
м. Первомайськ

Про відзначення Дня місцевого
самоврядування в місті Первомайську в 2020 році

 

Відповідно до підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 25 листопада 2000 року № 1250/200 «Про День місцевого самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності, виконавчий комітет Первомайської міської ради

ВИРІШИВ: 

1. Провести 7 грудня 2020 року об 11.00 годині в сесійній залі міської ради урочисті збори з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

2. Затвердити заходи, присвячені 30-й річниці становлення і розвитку місцевого самоврядування в Україні (додаток 1).

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати виконком міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні».

4. Фінансово-господарському відділу апарату виконавчого комітету міської ради (Луценко) оплатити вказані витрати згідно з кошторисом витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням заходів з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування (додаток 2).

5. Рішення виконавчого комітету міської ради від 08.11.2019 року № 503 «Про відзначення Дня місцевого самоврядування в місті Первомайську в 2019 році» визнати таким, що втратило чинність.

6. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

Міський голова                                                                                 Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2

 



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024