НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 488 від 2020-10-21
Про влаштування на спільне проживання і виховання до дитячого будинку сімейного типу подружжя Гулько малолітніх ХХХХХХ ХХХХХ, ХХХХХХ ХХХХХ, ХХХХ ХХХХ (оприлюднено 21.10.2020)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21.10 2020 № 488
      м. Первомайськ

Про влаштування на спільне
проживання і виховання до дитячого будинку
сімейного типу подружжя Гулько
малолітніх ХХХХХХ ХХХХХ,
ХХХХХХ ХХХХХ,
ХХХХ ХХХХ

Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону   України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови  Кабінету  Міністрів  України  від  26.04.2002 року № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», пунктів 52, 53, 54  Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», на підставі заяви                 гр. ХХХХХХХХХ гр. ХХХХХХХ   від  ХХХХХХ року №ХХХХХХХХХ  про влаштування до дитячого будинку сімейного типу малолітніх дітей-сиріт, та дитини, позбавленої батьківського піклування,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Влаштувати з  23.10.2020 року до дитячого будинку сімейного типу ХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХ та ХХХХ ХХХХХ ХХХХХХ на спільне проживання та виховання малолітніх ХХХХ ХХХХ ХХХХХ, ХХХХХ року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування, ХХХХХ ХХХХХ ХХХХ, ХХХХХХ року народження, ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХХХХХ року народження,  дітей- сиріт.

2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний та психічний розвиток малолітніх ХХХХХ ХХХХ ХХХХ, ХХХХХ року народження, ХХХХ ХХХХ ХХХХХ, ХХХХХХ року народження, ХХХХХ ХХХХ ХХХ, ХХХХХХХ року народження,  на батьків-вихователів ХХХХ ХХХХХХ .

3. Управлінню у справах дітей Первомайської міської ради (Перкова):

3.1. Підготувати та надати батькам-вихователям додаток до договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання в дитячий будинок сімейного типу.

Термін:   до  23 .10.2020

3.2. Постійно здійснювати контроль за умовами проживання та виховання дітей-вихованців  в дитячому будинку сімейного типу.

Термін: постійно

3.3. Щорічно готувати та надавати в службу у справах дітей  облдержадміністрації звіти про стан утримання і розвиток дітей-вихованців  в дитячому будинку сімейного типу.

Термін:  щорічно до 23.10.

4. Первомайському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  (Крижановська):

4.1.  Закріпити за  дітьми-вихованцями соціального працівника.

4.2. Забезпечити соціальний супровід, надання комплексу послуг,  спрямованих на створення належних умов функціонування дитячого будинку сімейного типу.

Термін: постійно

4.3. Надавати управлінню у справах дітей Первомайської міської ради щорічні звіти про виконання плану соціального супроводу дітей та  дитячого будинку сімейного типу.

Термін: щорічно згідно графіка

5. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко):

5.1. Призначити соціальну допомогу на дітей, грошове забезпечення батькам-вихователям у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.

5.2. Здійснювати зазначені виплати на дітей, грошове забезпечення батькам-вихователям.

6. Комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Оболенська):

6.1.  Закріпити сімейного лікаря за влаштованими дітьми-вихованцями.

Термін:  листопад 2020

6.2. Організувати проходження двічі на рік дітьми медичного огляду та здійснення диспансерного нагляду за ними.

Термін:  двічі на рік

6.3. Надавати управлінню у справах дітей Первомайської міської ради щорічний звіт про стан здоров’я дітей, дотримання  батьками-вихователями  рекомендацій лікаря.

Термін: щорічно згідно графіка

7. Управлінню освіти міської ради (Остапенко):

7.1. Забезпечити права дітей на здобуття середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.

Термін:  постійно

7.2.  Забезпечувати дітей  пільговим оздоровленням.

Термін:  постійно

7.3. Надавати управлінню у справах дітей Первомайської міської ради щорічний звіт про рівень розвитку та знань дітей, наявність шкільного одягу та шкільного приладдя, систематичне відвідування уроків та своєчасність і якість виконання домашніх завдань, відвідування дітьми гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь батьків-вихователів у вихованні дітей.

Термін:  щорічно згідно графіка

8. Первомайському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Лопатін) (за узгодженням) надавати управлінню у справах дітей Первомайської міської ради щорічні звіти про відсутність проявів асоціальної  поведінки з боку дітей, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу, та з боку батьків-вихователів.

Термін:  згідно графіка

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови,  начальника управління   соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

Міський голова                                                            Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024