НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-11-25
Про початок реорганізації Підгороднянської селищної ради,Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради шляхом приєднання до Первомайської міської ради

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
2  СЕСІЯ         8  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

№_______від_________
________________________

Про початок  реорганізації Підгороднянської
селищної ради,Чаусянської сільської ради,
Кінецьпільської сільської ради,
Грушівської сільської ради та
Камянобалківської сільської ради
шляхом приєднання до Первомайської міської ради

Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно підпунктів 4, 8, 9, 12 п.6-1 «Прикінцевих положень» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осібпідприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», частини  4 статті 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 року № 419, пункту. 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 року № 879, ч. 4 ст. 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 року № 1000/5, на підставі рішення  Первомайської міської ради № 1 від 18.11.2020 року «Про підсумки виборів та визнання повноважень Первомайського міського голови Первомайського району Миколаївської області» та рішення Первомайської міської ради № 2 від 18.11.2020 року «Про підсумки виборів та визнання повноважень депутатів Первомайської міської ради Первомайського району Миколаївської області VIII скликання» міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Почати процедуру реорганізації Підгороднянської селищної ради (ЄДРПОУ 04376707), місце знаходження: вулиця Соборна, 12а, селище Підгородна Первомайського району Миколаївської області шляхом приєднання до Первомайської міської ради  (ЄДРПОУ 35926170), місцезнаходження: вулиця Михайла Грушевського,3 місто Первомайськ Миколаївська область.

2. Первомайська міська рада є правонаступником майна, прав та обов’язків Підгороднянської селищної ради.

3. Почати процедуру реорганізації Чаусянської сільської ради (ЄДРПОУ 20905393) місцезнаходження: вулиця Перемоги 29-а, с. Чаусове Друге Первомайського району Миколаївської області шляхом приєднання до Первомайської міської ради (ЄДРПОУ 35926170), місце знаходження: вулиця Михайла  Грушевського,3 місто Первомайськ Миколаївська область.

4. Первомайська  міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Чаусянської сільської ради.

5. Почати процедуру реорганізації Кінецьпільської сільської ради (ЄДРПОУ04377249), місце знаходження: вулиця Шевченка, 18 село Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області шляхом приєднання до Первомайської міської ради  (ЄДРПОУ 35926170), місцезнаходження: вулиця  Михайла Грушевського,3 місто Первомайськ Миколаївська область.

6. Первомайська міська рада є правонаступником майна, прав та обов’язків Кінецьпільської сільської ради.

7. Почати процедуру реорганізації Грушівської сільської ради (ЄДРПОУ 04377204), місцезнаходження: вулиця Центральна, 60, село Грушівка Первомайського району Миколаївської області шляхом приєднання до Первомайської міської ради  (ЄДРПОУ 35926170), місцезнаходження: вулиця Михайла  Грушевського, 3 місто Первомайськ Миколаївська область.

8. Первомайська міська рада є правонаступником майна, прав та обов’язків Грушівської сільської ради.

9. Почати процедуру реорганізації Кам’янобалківської сільської ради (ЄДРПОУ 04377227), місцезнаходження: вулиця Центральна 15, село Кам’яна-Балка Первомайського району Миколаївської області шляхом приєднання до Первомайської міської ради  (ЄДРПОУ 35926170), місцезнаходження: вулиця  Михайла Грушевського, 3 місто Первомайськ Миколаївська область.

10. Первомайська міська рада є правонаступником майна, прав та обов’язків Кам’янобалківської сільської ради.

11. Утворити Комісію з реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради у складі:

Голова комісії

Заступник  голови комісії

Член комісії

12. Покласти повноваження  на Комісію з реорганізації Підгороднянської сільської ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради повноваження щодо здійснення суцільної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, незавершених капітальних інвестицій, біологічних активів, запасів, всіх видів зобов’язань та всіх активів незалежно від їх місцезнаходження, у тому числі предмети, що передані у прокат, оренду або перебувають на реконструкції, модернізації, консервації, у ремонті, запасі або резерві незалежно від технічного стану, активи і зобов’язання, які обліковуються на позабалансових рахунках, зокрема цінності, що не належать установам, але тимчасово перебувають у його користуванні, розпорядженні або на зберіганні (об’єкти оперативної (операційної) оренди основних засобів, матеріальні цінності на відповідальному зберіганні, переробці, комісії, монтажі), умовні активи і зобов’язання (непередбачені активи та зобов’язання) установ (застави, гарантії, зобов’язання тощо), бланки документів суворої звітності, інші активи Підгороднянської сільської ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 р.

13.Проводити інвентиризвцію  у присутності матеріально відповідальних осіб Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради.

14. Затвердити  План заходів з реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради.(Додаток 1)

15. Надати право Первомайському міському голові Олегу ДЕМЧЕНКО здійснювати без погодження з Первомайському міською радою заміну персонального складу Комісії з реорганізації у випадку тимчасової непрацездатності членів Комісії під час виконання пункту 3 та пункту  4 Плану заходів з реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради, з метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна, активів та зобов’язань Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради надати право Первомайському міському голові

16. Затвердити форму передавального акту (Додаток 2). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

17. Затвердити форму акту приймання-передачі документів, що нагромадилися станом на 31.12.2020 р. під час діяльності рад, що приєднуються до Первомайської міської ради (додаток 3). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

18.  Забезпечити комісії з реорганізації забезпечити інвентаризацію документів, що нагромадилися під час діяльності Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради станом на 31.12.2020 р. у порядку, передбаченому законодавством та передати їх Первомайській міській раді.

19. Визначити відповідальною за  приймання документів, що нагромадилися під час діяльності Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради станом на 31.12.2020 р. до Первомайської міської ради начальника архівного відділу апарату виконавчого комітету міської ради Лілію ПОСТЕРНАК.

20. Уповноважити Первомайського міського  голову Олегу ДЕМЧЕНКО затвердити від імені Первомайської міської ради акти приймання-передавання документів, що нагромадилися під час діяльності Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради станом на 31.12.2020 р.

21. Начальнику архівного відділу апарату виконавчого комітету міської ради Лілії ПОСТЕРНАК строк до ______ подати Первомайському міському голові пропозиції щодо порядку подальшого зберігання та використання документів  Підгороднянської сільської ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради (не завершених в діловодстві та архівів).

22. Первомайському міському голові Олегу ДЕМЧЕНКО не пізніше _______ створити комісію з прийняття майна, активів та зобов’язань Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради, Грушівської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради і забезпечити своєчасне та повне прийняття й оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань.

23. Голові Комісії з реорганізації забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом. Про хід і результати проведеної роботи інформувати Первомайську міську раду шляхом здійснення доповідей на пленарних засіданнях.

24. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Первомайської міської ради з питань_____________________

Міський голова                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024