НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 292-р від 2020-12-04
Про організацію та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в місті Первомайську (оприлюднено 08.12.2020 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  04.12.2020 року   №   292-р
                 м. Первомайськ

 

Про організацію та проведення
святкових заходів до Дня Святого
Миколая, новорічних та різдвяних свят
в місті Первомайську


           Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), з метою організації та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят, вирішення на належному рівні художньо-організаційних, технічних та інших питань, які забезпечують високу якість проведення усіх святкових заходів


ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Провести  в період з 19 грудня 2020 року по 22 січня 2021 року святкування Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в місті Первомайську.

2. Затвердити:

2.1. Програму святкування Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в місті Первомайську (Додаток 1).

2.2. План підготовки та проведення Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят в місті Первомайську (Додаток 2).

3. Керівникам управлінь, відділів, інших виконавчих органів міської ради забезпечити належну організацію та виконання цих заходів.

4. Учасникам святкування дотримуватись рекомендацій Головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції (COVID-19).

5. Начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні» та «Молодь Первомайська».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

 

 Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024