НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-10
Про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність

                 ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА                 
Миколаївської  області

 ___  сесія  ___  скликання

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

___.___.2020 року №  ___
м. Первомайськ           

Про ініціювання передачі земельних ділянок
сільськогосподарського призначення
державної власності у комунальну власність

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26, частини 2 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 117 Земельного кодексу України, постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2020 року № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року № 719-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Миколаївської області» міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

     1. Ініціювати передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Первомайської міської територіальної громади в межах території Первомайської міської ради. 

    2. Доручити Первомайському міському голові Первомайського району Миколаївської області Олегу ДЕМЧЕНКУ від імені Первомайської міської територіальної громади направити рішення до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області. 

   3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій. 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024