НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 303-р від 2020-12-08
Про відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (оприлюднено 10.12.2020)

УКРАЇНА
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від_08.12.2020_ №303-р
м.Первомайськ 

Про відзначення в місті
Первомайську Дня вшанування
учасників ліквідації наслідків
аварії на Чорнобильській АЕС 

                Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, згідно з  Указом Президента України від 13 березня 2020 року №87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови Кабінету Міністрів України 11 березня 2020 року № 211 (зі змінами) та з метою відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

ЗОБОВʼЯЗУЮ: 

1. Звернутися до єпископа Вознесенського та Первомайського Олексія за благословенням провести панахиду по вшануванню пам’яті загиблих та померлих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС в церквах міста.

 

Управління соціального захисту населення міської ради

Термін: до 08.12.2020 р.

 

2.  Провести поминальну службу по вшануванню пам’яті загиблих та померлих ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС в Свято – Варварівській церкві. 

 

Настоятель Свято – Варварівської церкви (за узгодженням)

Термін: 14.12.2020 р.

 

3. Організувати роботи щодо благоустрою території скверу біля каплички Іоана    Воїна.

 

Управління житлово-комунального                                господарства міської ради                                   Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

ДНЗ «Первомайський професійний промисловий ліцей»

(за узгодженням)

Термін: до 11.12.2020 р.

 

4. Організувати  покладання квітів до пам’ятника жертвам аварії на Чорнобильській АЕС на території Свято-Варварівської церкви.

 

Управління соціального захисту населення міської ради

Асоціація інвалідів та постраждалих Чорнобиля (за узгодженням)

Термін: 14.12.2020 р., 10.00 год. 

 

5. Провести диспансеризацію ліквідаторів та постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС з залученням вузьких спеціалістів. Забезпечити першочергову госпіталізацію постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи в закладах охорони здоров’я.

 

Комунальне підприємство «Первомайський міський  центр первинної   медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради

Термін: постійно

 

6. Провести виплату  одноразової допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету дружинам загиблих (померлих) громадян, з числа  ліквідаторів, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою.

 

Управління соціального захисту населення міської ради

Термін: до 11.12.2020 року

 

7. Організувати та провести в навчальних закладах міста уроки пам’яті «Пам’ятай Чорнобиль».

 

Управління освіти міської ради                       Термін: грудень 2020 р. 

 

8. Управлінню  соціального захисту населення міської ради  до 20.12.2020 р.  надати інформацію міському голові про виконання   заходів по підготовці та проведенню у м. Первомайську Дня вшанування  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

9. Начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаний з відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (додаток).

 

10. Контроль за  виконанням розпорядження залишаю за собою.


Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 Додаток

 

               


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024