НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-10
Про затвердження Програми висвітлення діяльності Первомайської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2025 роки

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
____ СЕСІЯ                                       ___СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

від  ________________ № ____
м. Первомайськ

Про затвердження Програми висвітлення діяльності Первомайської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2025 роки 

            Відповідно до частини 1 пункту 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Законів України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про інформацію», «Про телебачення і радіомовлення», «Про доступ до публічної інформації», «Про інформаційні агентства», з метою забезпечення додержання прав громадян на отримання достовірної інформації про діяльність органів місцевого самоврядування, враховуючи необхідність широкого інформування населення про події соціально-економічного, суспільно-політичного життя громади, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму висвітлення діяльності Первомайської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2025 роки (далі – Програма), що додається.

2. Фінансування Програми проводити за рахунок коштів міського бюджету та інших надходжень, не заборонених чинним законодавством.

3. Рішення міської ради від 16 жовтня 2015 року № 23 «Про затвердження Програми підтримки засобів масової інформації міста Первомайська на 2016-2020 роки» визнати таким, що втратило чинність.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на секретаря міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024