НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-11
Про затвердження Програми забезпечення виконання рішень суду на 2021-2025 роки

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

______________ № _______ 
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Програми
забезпечення виконання
рішень суду на 2021-2025 роки

               

       На виконання пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про гарантії держави щодо виконання судових рішень”,  постанови Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2011 року № 845 “Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників”, з метою забезпечення своєчасного виконання рішень суду Первомайська міська рада


ВИРІШИЛА:

1. Затвердити   Програму   забезпечення   виконання   рішень   суду  на 2021-2025 роки (далі - Програма), що додається.

2. Начальнику      фінансового     управління     міської    ради     Сергію ШУГУРОВУ спільно з головними розпорядниками коштів передбачити видатки для забезпечення виконання рішень суду в межах бюджетного фінансування на 2021 рік та на наступні роки.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення від 04.09.2018 року № 12 “Про затвердження Програми забезпечення виконання рішень суду на 2018-2020 роки”.

4. Відповідальність   за   виконання    рішення   покласти   на   заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. 

5. Контроль  за  виконанням  рішення   покласти  на  постійну  комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та  врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО           

 

Ольга Колесніченко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024