НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-12-11
Про влаштування до КЗ " Березківський НВК "ЗОШІЛ I-III ст." МОР ХХХХХ

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                             
          м. Первомайськ          

Про влаштування до
КЗ " Березківський НВК "ЗОШІЛ I-III ст." МОР
ХХХХХ
 

          На виконання підпункту 4 пункту  «б» статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 251 Сімейного кодексу України, пункту 49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», та пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол №14 від 27.11.2020 р.), виконком міської ради 


ВИРІШИВ:

1. Влаштувати неповнолітню ХХХХХ, 15.11.2003 року народження,  дитину, позбавлену батьківського піклування, на повне державне забезпечення до комунального закладу "Березківський навчально-виховний - комплекс "Загальноосвітня школа-інтернат-ліцей I-III ступенів" Миколаївської обласної ради.                                 

 2. Начальнику управління  у справах  дітей Первомайської міської ради Наталії Перковій підготувати пакет документів для оформлення неповнолітньої дитини до інтернатного закладу та отримати путівку в Департаменті освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації.                                                                                          

 3.Директору КЗ «Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Інні Гербіченко. (за узгодженням) організувати перевезення, супровід та влаштування неповнолітньої до інтернатного закладу

                                             Термін: до 31.12.2020

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                 Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024