НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-12-11
Про призначення піклувальника ХХХХХ

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                             
           м. Первомайськ
 

Про призначення
піклувальника 
ХХХХХ

 

         На виконання підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону   України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», статей 247, 249 Сімейного кодексу України, статей  59, 61, 62, 67 Цивільного Кодексу України,  пунктам 42, 48, 50 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав  дитини», пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол №13 від 30.10.2020 р.), виходячи з інтересів дитини,  виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ :

1. Передати неповнолітнього ХХХХХ, 22.08.2005 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування, на повне державне забезпечення під опіку адміністрації Первомайського професійного  промислового ліцею,  в якому він навчається.

2. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний та розумовий розвиток ХХХХХ на адміністрацію Первомайського професійного промислового  ліцею.

3.  Первомайському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді забезпечити соціальний супровід та надання комплексу послуг неповнолітньому  ХХХХХ.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                              Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024