НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-14
Про затвердження міської цільової Програми «Цукровий та нецукровий діабет» на 2021 рік

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
___ СЕСІЯ     ___СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

____________.2020 №____
м. Первомайськ

Про  затвердження   міської  цільової
Програми «Цукровий  та нецукровий
діабет»  на 2021 рік 

          Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України  від 23 березня 2016 року № 239 «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну», вимог Постанови Кабінету Міністрів України   від 17 серпня 1998 року № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» з метою  поліпшення організації надання ендокринологічної допомоги населенню, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити міську цільову програму «Цукровий та нецукровий діабет» на 2021 рік (далі – Програма), що додається.

2. Фінансовому  управлінню  міської  ради  врахувати  потребу  в  коштах  на  фінансування заходів Програми на 2021 рік.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 2012.2019 №2 «Про затвердження міської цільової Програми «Цукровий та нецукровий діабет» на 2020 рік».

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

5. Контроль за виконанням  рішення покласти  на  постійну  комісію  міської  ради  з  питань  охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

    Міський голова                                                                                      Олег ДЕМЧЕНКО                                                                          

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024