НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-14
Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
_____сесія ____ скликання

РІШЕННЯ

_____________________
           м.Первомайськ

Про затвердження Програми економічного
і соціального розвитку Первомайської
територіальної громади на 2021 рік

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України»,  постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 року № 671 «Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.03.2016 року № 75 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних та програмних документів соціально-економічного розвитку об'єднаної територіальної громади», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку міста Первомайська на 2021 рік (далі Програма), що додається.

2. При уточненні бюджету внести зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік.

3. Рішення міської ради від 21.12.2017 року № 9 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Первомайська на 2018-2020 роки» із змінами та доповненнями вважати таким, що втратило чинність та зняти з контролю.

4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

5. Фінансовому управлінню міської ради проводити розподіл видатків  міського бюджету розвитку лише при включені даного об’єкту в Програму економічного і соціального розвитку Первомайської територіальної громади на 2021 рік.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Міський голова                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024