НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 506 від 2020-12-14
Про відшкодування витрат за участь у Міжнародному турнірі з кіокушин карате ІКО-1 в м. Амстердам (Нідерланди) (оприлюднено 16.12.2020)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14.12.2020 № 506
м.Первомайськ

Про відшкодування витрат за участь
у Міжнародному турнірі з кіокушин карате
ІКО-1 в м. Амстердам (Нідерланди) 

     Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я, фізичного і духовного розвитку населення та покращення умов для занять спортом, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ: 

        1.Відшкодувати витрати Щербецю Леоніду, вихованцю спортивного клубу «Стронг спіріт», за участь в Міжнародному турнірі з кіокушин карате ІКО-1 в м. Амстердам (Нідерланди) та зайняте І місце.

        2.Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок  міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки» (1015012), згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат за участь в Міжнародному турнірі з кіокушин карате ІКО-1 в м. Амстердам (Нідерланди) (додаток).

       3.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024