НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-17
Про затвердження міської цільової соціальної Програми «Запобігання і лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань» на 2021-2022 роки

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
___ СЕСІЯ     ___СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

____________.2020 №____
м. Первомайськ

Про  затвердження   міської  цільової
соціальної Програми «Запобігання і лікування
серцево-судинних та судинно-мозкових
захворювань» на 2021-2022  роки

          Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення обласної ради від 12.04.2018 року №1 «Про затвердження обласної Програми запобігання і лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2018-2020 роки» та з метою створення системи безперервного надання якісних і доступних медичних послуг з профілактики, діагностики та лікування пацієнтів із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями, для зниження рівня захворюваності на серцево-судинні і судинно-мозкові хвороби, інвалідності та смертності від їх ускладнень, а також збільшення тривалості та підвищення якості життя населення міста,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити міську Програму запобігання і лікування серцево- судинних та судинно-мозкових захворювань на 2021-2022 роки далі - Програма, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 27.06.2018 року    4.

3. Фінансовому управлінню міської ради передбачити фінансування витрат, пов’язаних з реалізацією даної Програми. 

4. Комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Первомайської міської ради, комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради, Первомайській станції швидкої медичної допомоги Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф забезпечити виконання заходів, передбачених даною програмою.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

6. Контроль за виконанням  рішення покласти  на  постійну  комісію  міської  ради  з  питань  охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

    Міський голова                                                                                      Олег ДЕМЧЕНКО                                                                          

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024