НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 239-р від 2012-07-04
Про забезпечення оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів місцевого самоврядування на офіційному веб-сайті Первомайської міської ради

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  04.07.2012 року    № 239-р
                   м. Первомайськ

 

Про забезпечення оприлюднення у мережі
Інтернет інформації про діяльність органів
місцевого самоврядування на офіційному
веб-сайті Первомайської міської ради

 

         Відповідно до підпункту 20, пункту 4, статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указів Президента України від 1 серпня 2002 р. №683/2002 «Про додаткові заходи щодо забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади» та від 5 травня 2011 р. №547/2011 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», постанов Кабінету Міністрів України від 4 січня 2002 р. №3 «Про Порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади», від 29 серпня 2002 р. №1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади» та від 11 лютого 2004 р. №150 «Про офіційне оприлюднення регуляторних актів, прийнятих місцевими органами виконавчої влади, територіальними органами центральних органів виконавчої влади та їх посадовими особами, і внесення змін до Порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади», від 3 листопада 2010 р. №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», наказу Державного комітету інформаційної політики, телебачення і радіомовлення України та Державного комітету зв'язку та інформатизації України від 25 листопада 2002 р. №327/225 «Про затвердження Порядку інформаційного наповнення та технічного забезпечення Єдиного веб- порталу органів виконавчої влади та Порядку функціонування веб-сайтів органів виконавчої влади», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 грудня 2002 р. за №1021/7309, наказу Державного комітету зв'язку та інформації України від 15 серпня 2003 р. №149 «Про затвердження Переліку і Порядку надання інформаційних та інших послуг з використанням електронної інформаційної системи «Електронний Уряд», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 листопада 2003 р. за №1065/8336, розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 19.03.2012р. №76-р «Про забезпечення оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування в Миколаївській області» для розміщення на офіційному веб-сайті Первомайської міської ради:


1. Начальнику загального відділу апарату виконавчого комітету міської ради Ягнюк О.С., начальнику відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Мінтян О.О. надати до відділу внутрішньої політики та інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради на магнітних та паперових носіях таку інформацію:

1.1. Найменування органу;

1.2. Основні функції та нормативно-правові засади діяльності;

1.3. Структура та керівництво органу;

1.4. Місцезнаходження органу, підпорядкованих йому структурних підрозділів та інших юридичних осіб, що належать до сфери управління органу (поштові та електронні адреси);

1.5. Основні завдання структурних підрозділів органу, а також прізвища, імена, по батькові, номери телефонів, поштові та електронні адреси, графіки особистого прийому їх керівників;

1.6. Розпорядок роботи керівництва і працівників органу;

1.7. Узагальнений телефонний довідник із зазначенням посад керівництва та працівників органу.

           Щороку до 1 лютого та у разі зміни відомостей (в термін у 5 робочих днів)

2. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Свідерко С.В., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях Товстій Н.П, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, начальнику управління праці та соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А., начальнику управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради Гринчаку О.Є., начальнику управління економіки міської ради Зарицькій Т.В., начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Маношину О.П., начальнику відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Мінтян О.О., головному лікарю Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні Некрасенку К.А., начальнику управління освіти міської ради Остапенко Г.Ф., начальнику управління культури, спорту та молодіжної політики міської ради Олішевській Н.В., начальнику відділу – державному реєстратору апарату виконавчого комітету міської ради Завадській В.Г. надати до відділу внутрішньої політики та інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради на магнітних та паперових носіях таку інформацію:

2.1. Перелік промислових, комунальних та інших підприємств, установ та організацій, фінансових та банківських установ, правоохоронних органів, закладів соціальної сфери, лікувальних, оздоровчих закладів, дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, середньо-спеціальних та вищих навчальних закладів із зазначенням поштових і електронних адрес, номерів телефонів, розпорядку роботи, загальної інформації щодо діяльності.

          Щороку до 1 лютого та у разі зміни відомостей (в термін у 5 робочих днів)

3. Начальнику управління економіки міської ради Зарицькій Т.В. надати до відділу внутрішньої політики та інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради на магнітних та паперових носіях згідно вказаних термінів таку інформацію:

3.1. Загальні відомості щодо сучасної території та історії міста, адміністративно-територіального устрою, загального стану економіки, опис природних ресурсів, відомостей про транспортну інфраструктуру, засоби комунікації, промисловість, створення привабливих інвестиційних умов, вільні економічні зони, розвиток туризму, науки і освіти тощо.

3.2. Інформацію про регуляторну діяльність органу.

3.3. Відомості щодо переліку, змісту, нормативних засад та порядку надання органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади послуг (реєстрація, видача ліцензій, актів, дозволів, надання державної допомоги, пільг та ін.), які надаються громадянам та юридичним особам України;

3.4. Зразки документів та інших матеріалів, необхідних для отримання послуг, термін надання та вартість послуг, розрахункові рахунки для внесення платежів (за формою надання інформаційних послуг, наведеною у додатку 2, та згідно з прикладом, наведеним у додатку 3).

       Щороку до 1 лютого та у разі зміни інформації (в термін у 5 робочих днів)

3.5. Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів, проекти цих актів і аналіз їх регуляторного впливу;

       Не пізніше 3-х робочих днів з дати опублікування в засобах масової інформації

3.6. Плани діяльності з підготовки органом проектів регуляторних актів та зміни до них

       Щороку до 10 грудня

3.7. Звіти про відстеження результативності прийнятих органом регуляторних актів та зміни до них; план – графік відстеження результативності регуляторних актів на наступний рік.

        Щороку до 25 грудня

4. Керівникам відділів апарату виконавчого комітету міської ради, інших виконавчих органів міської ради надавати інформацію про виконані поточні та заплановані для виконання заходи і події у відповідній сфері за тиждень.

        Щочетверга

5. Керівнику апарату міської ради Боровик Л.І., начальнику загального відділу апарату виконавчого комітету міської ради Ягнюк О.С. надавати до відділу внутрішньої політики та інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради в електронному вигляді нормативно-правові акти з питань, що належать до компетенції міської ради та її виконавчого комітету.

       Щомісяця до 5-го числа місяця, наступного за звітним

6. Начальнику відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Мінтян О.О. надавати відомості про наявні вакансії (оголошені конкурси на заміщення вакантних посад).

      Не пізніше 3-х робочих днів з дати опублікування в засобах масової інформації

7.      Начальнику відділу внутрішньої політики та інформаційно – комп’ютерного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради Деменчук С.С. надавати узагальнену інформацію міському голові.

             Щокварталу до 5 числа місяця, наступного за звітним

8. Затвердити Регламент функціонування офіційного веб-сайту Первомайської міської ради в мережі Інтернет (додаток 4).

9.      Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 12.03.2008 року №134-р «Про забезпечення оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів місцевого самоврядування міста Первомайська на веб-сайті Миколаївської облдержадміністрації».

10.    Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради В.М.Шевченка.

 

Міський голова                                                           Л.Г.Дромашко

 

 Додатки 1-4


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024