НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-12-22
Про затвердження Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства Первомайської міської територіальної громади на 2021 рік

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської області

РІШЕННЯ

______сесія _______скликання

від  _________  № _________
м. Первомайськ

Про затвердження Програми
реформування та розвитку
житлово-комунального господарства
Первомайської міської територіальної
громади на 2021 рік

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації завдань розвитку та утримання житлово-комунального господарства міста Первомайська на 2021 рік міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Первомайська на 2021 рік (далі – Програма), що додається.

2. Передбачати начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяні ТРОЯН кошти на фінансування заходів Програми, під час складання проєктів міського бюджету та забезпечувати їх цільове використання.

3. Враховувати начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ потребу на фінансування Програми на бюджетний рік при формуванні міського бюджету.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 25 грудня 2012 року №11 «Про затвердження реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Первомайська на 2013-2017 роки».

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово – комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                                                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024