НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 7 від 2020-12-23
Про затвердження Програми енергозбереження та розвитку альтернативних джерел енергії Первомайської територіальної громади на період до 2024 року (оприлюднено 30.12.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
4 сесія                        
VIII скликання
ІІ пленарне засідання

РІШЕННЯ

від   23.12.2020 року  № 7
           м.Первомайськ  

 

Про затвердження Програми енергозбереження
та розвитку альтернативних джерел енергії
Первомайської територіальної громади
на період до 2024 року

 

            Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2010 року № 243 «Про затвердження Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2020 роки» із змінами та доповненнями, Методики розроблення галузевих, регіональних програм енергоефективності та програм зменшення споживання енергоресурсів бюджетними установами шляхом їх раціонального використання, затвердженої наказом Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів від 17.03.2009 року № 33,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму енергозбереження та розвитку альтернативних джерел енергії Первомайської територіальної громади на період до 2024 року (далі - Програма), що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 28.11.2019 року № 9 «Про затвердження Програми енергозбереження та розвитку альтернативних джерел енергії міста Первомайськ до 2024 року».

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального посподарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024