НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2021-01-06
Про затвердження складу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Первомайській міській раді

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від _______________ №  ___
        м. Первомайськ

 

Про затвердження складу Державної
надзвичайної протиепізоотичної комісії
при Первомайській міській раді

 

          Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 41 Закону України «Про ветеринарну медицину», Постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1350 «Про затвердження Положення про Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при Кабінеті Міністрів України та типових положень про місцеві державні надзвичайні протиепізоотичні комісії» у зв’язку з кадровими змінами міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити склад Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Первомайській міській раді (далі – комісія), що додається.

2. Комісії у своїй діяльності керуватися Типовим положенням про Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію при міській раді, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1350.

3. Визначити таким, що втратило чинність рішення міської ради від 30.01.2020 року № 5 «Про затвердження складу Державної  надзвичайної протиепізоотичної комісії при Первомайській міській раді».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

 

Інна Чорна 7 51 62


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024