НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 4 від 2016-07-28
Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2015 року № 3 «Про затвердження міських Програм соціального захисту населення, які будуть фінансуватися в 2016 -2020 роках» (оприлюднено 28.07.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
17  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 28.07.2016 року   № 4
м.Первомайськ  

Про   внесення     змін   до    рішення
міської ради від 17.12.2015 року № 3
«Про затвердження міських Програм
соціального   захисту   населення, які
будуть фінансуватися в 2016 -2020 роках» 

          Відповідно пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, підпункту б пункту 3 частини 1 статті 91 Бюджетного кодексу України, Законів України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», «Про охорону дитинства», постанов Кабінету Міністрів України «Про поліпшення виховання, навчання, соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування»,  «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» та з метою надання фінансової підтримки інвалідам, вдовам ветеранів військової служби та органів внутрішніх справ, дітям з багатодітних сімей, дітям-сиротам, соціальним робітникам та фахівцям з соціальної роботи, міська рада  

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни в додаток 12 «Програма надання пільг на безоплатний проїзд автомобільним транспортом міського користування окремим категоріям громадян міста Первомайська на 2016-2020 роки, яка фінансується з міського бюджету», затверджений рішенням міської ради від 28.01.2016 р. № 28 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 17.12.2015 року № 3 «Про затвердження міських Програм соціального захисту населення, які будуть фінансуватися в 2016-2020 роках», а саме:

- підпункт 3.1.1 (Право на міське перевезення надається наступним громадянам пільгових категорій) пункту 3 (Порядок надання пільг) доповнити наступними категоріями:

-   членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни;

-   вдовам ветеранів військової служби;

-   вдовам ветеранів органів внутрішніх справ;

      -  соціальним робітникам Територіального центру соціального

      обслуговування (надання соціальних послуг) м.Первомайська та фахівцям     

      із соціальної роботи Первомайського міського центру соціальних служб

      для сім'ї, дітей та молоді, головному державному соціальному інспектору

      управління соціального захисту населення  в робочий час.

2. Внести зміни в додаток 13 «Програма надання пільг на безоплатний проїзд автомобільним та залізничним транспортом приміського користування окремим категоріям громадян, мешканцям міста Первомайська на 2016-2020 роки, яка фінансується з міського бюджету», затверджений рішенням міської ради від 25.02.2016 р. № 25 «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 17.12.2015 року

     № 3 «Про затвердження міських Програм соціального захисту населення,    

     які будуть фінансуватися в 2016-2020 роках», а саме:

- підпункт 3.1.1 (Право на приміське перевезення надається наступним громадянам пільгових категорій) пункту 3 (Порядок надання пільг) доповнити наступними категоріями:

військовослужбовцям, які стали інвалідами внаслідок бойових дій, учасникам бойових дій та прирівняним до них особам, а також батькам військовослужбовців, які загинули чи померли або пропали безвісти під час проходження військової служби;

ветеранам військової служби;

ветеранам органів внутрішніх справ;

ветеранам податкової міліції;

ветеранам державної пожежної охорони;

ветеранам Державної кримінально-виконавчої служби України;

ветеранам служби цивільного захисту;

інвалідам I, II, ІІІ груп;

дітям-інвалідам;

особам, які супроводжують інвалідів I групи або дітей-інвалідів (не більше однієї особи, яка супроводжує інваліда I групи або дитину-інваліда);

реабілітованим особам, які стали інвалідами внаслідок репресій або є пенсіонерами;

дітям з багатодітних сімей;

пенсіонерам за віком;

дітям-сиротам;

вдовам ветеранів військової служби;

вдовам ветеранів органів внутрішніх справ.

3. Начальнику фінансового управління міської ради Шугурову С.М  передбачити фінансування витрат  вищевказаної програми.

4. Визначити  головним розпорядником бюджетних коштів даної Програми управління соціального захисту населення Первомайської міської ради.

5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради.     

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                                Л.Г.Дромашко

 

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024