НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 23 від 2016-07-28
Про списання з балансу та передачу в управління співвласників багатоквартирного будинку житлового будинку № 6а по вул. Івана Виговського (оприлюднено 28.07.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
17  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 28.07.2016 року   № 23
м.Первомайськ     

Про   списання   з   балансу   та   передачу   в
управління співвласників багатоквартирного
будинку    житлового    будинку        по
вул. Івана Виговського 

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 р. № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків", Правил управління будинком, спорудою , житловим комплексом або комплексом будинків і споруд, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 02.02.2009 року №13 «Про затвердження Правил управління будинком, спорудою, житловим комплексом або комплексом будинків і споруд», розглянувши звернення співвласників багатоквартирного будинку №6а по вул. Івана Виговського про управління та утримання спільного майна власними силами, з метою забезпечення ефективного управління будинком, міська рада  

ВИРІШИЛА: 

1. Комунальному підприємству «Затишок» (Лисий) передати в управління співвласників багатоквартирного будинку (Пихтєєв) житловий будинок № 6а по вул. Івана Виговського.

    Термін: до 30 серпня 2016 року 

1.1. Списати з балансу комунального підприємства «Затишок» житловий будинок № 6а по вул. Івана Виговського, після передачі об’єкту в управління та оформлення актів приймання-передачі. 

2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.  

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                       Л.Г. Дромашко

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024