НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 41 від 2016-07-28
Про направлення депутатських запитів Медведчука М.А. (оприлюднено 28.07.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
17  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від 28.07.2016 року   № 41
м.Первомайськ  

Про        направлення
депутатських запитів
Медведчука М.А.

Відповідно до частини 7, 8 статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Направити директорам комунальних підприємств Первомайської міської ради  та керівнику Міжгалузевого територіально виробничого об’єднання    депутатські    запити,    внесені    депутатом    міської    ради Медведчуком М. А. та підтримані на пленарному засіданні міської ради  28.07.2016 року.

2. Директорам комунальних підприємств Первомайської міської ради  та керівнику Міжгалузевого територіально-виробничого об’єднання, до яких звернуті депутатські запити,  надати офіційні письмові відповіді міській раді і депутату Первомайської міської ради Медведчуку М. А. протягом 10 днів з дня отримання даних запитів.

Довести до відома директорів комунальних підприємств Первомайської міської ради  та керівника Міжгалузевого територіально виробничого об’єднання, що згідно пункту 4 статті 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», в якому зазначено, якщо запит з об’єктивних причин не може бути розглянутим у встановлений міською радою термін, то дана особа зобов’язана письмово повідомити міську раду та депутата міської ради, який вніс запит, і запропонувати інший термін, який не повинен перевищувати одного місяця з дня отримання запиту.

Міський голова                                                                                              Л.Г. Дромашко

Додаток

                                                                                           


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024