НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 44 від 2016-07-28
Про перейменування вулиць та провулків в м.Первомайську (оприлюднено 28.07.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
17  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 28.07.2016 року   № 44
м.Первомайськ  

Про    перейменування   вулиць
та провулків в  м.Первомайську 

Відповідно  до Закону України  «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», наказу Міністерства юстиції України від 6 липня 2012р. №1014/5 «Про словники Державного реєстру речових прав на нерухоме майно», пункту  41 частини  першої  статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи результати громадських обговорень, Первомайська міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Перейменувати в м.Первомайську без змін поштових номерів житлових будинків, установ та споруд вулицю Героїв УПА та провулку Симона Петлюри. 

2. Присвоїти нові назви:

2.1. вулиця Героїв УПА              – вулиця Успенська;

2.2. провулок Симона Петлюри – провулок Малий.

3. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради забезпечити офіційне оприлюднення даного рішення на офіційному сайті міста Первомайська.

4. Управлінню містобудування, архітектури комунальної власності та земельних питань міської ради (Гринчак)  надіслати дане рішення Державному підприємству «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для  внесення відповідних змін до реєстрів Міністерства юстиції України.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Первомайської міської   ради з питань  планування, бюджету, фінансів, приватизації, економічної політики, розвитку підприємництва, транспорту та зв’язку.

 

Міський голова                                                                                   Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024