НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 45 від 2016-07-28
Про встановлення мораторію (заборони) на введення з 01 липня 2016 року в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в місті Первомайськ, Миколаївської області (оприлюднено 28.07.2016)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
17  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від 28.07.2016 року   № 45
м.Первомайськ     

Про встановлення мораторію (заборони)
на  введення з  01 липня 2016 року в дію
підвищених цін  і тарифів для населення
на  житлово-комунальні  послуги в місті
Первомайськ,    Миколаївської    області

                Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про ціни і ціноутворення», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про теплопостачання», Закону України «Про питну воду та водопостачання», з метою забезпечення соціального захисту населення, дотримання Конституції України, основних принципів державного регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, недопущення загострення суспільної напруги серед населення міста Первомайськ Миколаївської області, Первомайська міська рада, 

ВИРІШИЛА:

1. Встановити мораторій (заборону) до 01 жовтня 2016 року на введення в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги, а саме: електричну енергію, природний газ, теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення в місті Первомайськ Миколаївської області.

2. Заборонити  нарахування  по  розрахунках з 01 липня 2016 року та

стягнення з населення в місті Первомайськ Миколаївської області пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги, зазначені в пункті 1 даного рішення. 

3. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради забезпечити офіційне оприлюднення даного рішення в КП «Редакція газети «Вісник Первомайська».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію Первомайської міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                               Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024